Curs Tableau Desktop Incepatori 16-17 Aprilie 2019

Acest curs de doua zile va va invata sa utilizati Tableau Desktop astfel incat sa puteti crea vizualizari si dashboard-uri eficiente. El este destinat utilizatorilor Tableau Desktop aflați la nivelul de începător sau fără experiență în utilizarea Tableau, indiferent de nivelul de pregatire tehnica sau analitica. In cele doua zile de curs veti intelege conceptele si terminologia Tableau si invata cu ajutorul multor exercitii cum sa va conectati la date, sa creati si sa distribuiti vizualizari si dashboard-uri.

Livram acest curs pe piata din Romania de peste 3 ani, de cand totalquant a devenit partenerul Tableau in Romania, atat in sesiuni de tip open, organizate periodic, cat si in sesiuni dedicate,on-site, ce pot fi adaptate in functie de cerintele clientului. Cursul este predat de traineri cu experienta.

Conținutul programului: în cele două zile de curs veți învăța să întelegeți datele prin vizualizare grafică și să creați rapoarte, de la cele mai simple, până la unele complexe. Fiecare participant va primi un suport de curs care cuprinde instrucțiuni detaliate pentru activități practice. După curs veți primi fisierele cu sursele de date, precum și fișierele Tableau și rezolvarea corectă a exercițiilor.

Mai multe detalii aici: https://totalquant.com/training/training-tableau-desktop-i-fundamentals/

Prețul cursului: EUR 449/Persoană (Early Bird – 349 EUR pentru inregistrare pana pe 1 aprilie)
Locație: București, max. 10 participanți
Perioada: 16-17 aprilie 2019