Îmbină, modelează și pregătește datele pentru analiză cu Tableau Prep

Achiziționează Tableau Prep ca parte componentă a Tableau Creator

O imagine completă a datelor tale

Trei view-uri coordonate iti permit sa vizualizezi datele la nivel de rand, profiluri pentru fiecare coloana si intregul proces de pregatire a datelor

.

Rezultate imediate

Daca doresti sa editezi o valoare, selecteaz-o si editeaz-o direct. Modifica tipul de conectare si rezultatul se va vedea imediat. Cu fiecare actiune, vei vedea aproape instant schimbarea datelor, chiar si pentru milioane de randuri de date.Tableau Prep iti ofera libertatea de a experimenta fara consecinte.

Inteligent, ca tu să poți lucra mai repede

Utilizeaza funcții inteligente pentru a face fata oricarei provocari intampinata in pregatirea datelor. Tableau Prep folosește fuzzy clustering pentru a transforma sarcinile repetitive, cum ar fi gruparea dupa pronuntie, intr-un simplu click.

Conectează-te la și mai multe date

Conecteaza-te la date local sau in cloud, indiferent daca este vorba despre o baza de date sau un spreadsheet. Acceseaza, imbina si curata datele fara a scrie cod.

Păstrează cursivitatea analizei

Este usor sa deschizi vizualizarile cu Tableau Desktop sau sa le distribui prin Tableau Server sau Tableau Online. Distribuirea simpla reduce deteriorarea datelor și te ajuta să depasesti decalajul dintre pregatirea datelor si analiza lor, pentru rezultate mai bune.

Distribuie și colaborează, în siguranță

Distribuie cu usurinta sursele de date utilizand Tableau Server sau Tableau Online. Creaza un mediu in care toti cei din organizația dvs. pot lucra cu datele distribuite.