Cursuri Tableau in Bucuresti in perioada urmatoare

In urma interesului manifestat pentru sesiunile de training Tableau Desktop organizate in luna noiembrie 2019, am decis sa prelungim oferta promotionala si pentru cursurile Tableau din decembrie 2019.

Astfel, pe 11-12 decembrie organizam cursul Tableau Desktop I – pentru incepatori, ce se va tine in Bucuresti, la sediul totalquant, cu un pret special – 199 EUR/persoana.

Pe 17 decembrie te invitam la workshop-ul Understanding Level of Detail Expressions in Tableau. Impreuna vom aborda expresiile de tip “nivel de detaliu”, le vom explica si aplica in cadrul unor exercitii. Acest seminar este gratuit, insa numarul de locuri este limitat (maxim 10 participanti). Asa ca te rugam sa te inscrii cat mai repede (pe email la office@totalquant.com) pentru a iti asigura un loc. Seminarul se va desfasura intre orele 09:30-13:30.

Stii deja Tableau si vrei sa-ti perfectionezi aptitudinile? Iti recomandam cursul Tableau Desktop II – Intermediate, de nivel mediu. Il vom tine pe 20-21 ianuarie 2020, la sediul nostru. Iar pretul early bird este doar 249 EUR + TVA/persoana.

Un nou curs – Data Visualization – 23 ianuarie 2020, 09:00-17:00

Abilitatea de a crea vizualizari de date expresive si coerente reprezinta o competenta necesara in orice job al secolului 21. Acest curs ofera o abordare practica pentru a invata conceptele teoretice si tehnicile de vizualizare a datelor.

Indiferent ca esti analist si lucrezi cu date zi de zi, sau nu ai un profil tehnic, acest curs iti va imbunatati abilitatile de a intelege si a reprezenta datele in mod vizual.

Cursul abordeaza principii si tehnici de vizualizare a datelor, cat si notiuni de statistica, explicate pe intelesul tuturor.

Aceasta sesiune open are un pret promotional, de numai 90 EUR+TVA/persoana. Pentru inscriere si detalii te rugam sa ne contactezi la office@totalquant.com

Nu uita sa vizitezi pagina noastra dedicata sesiunilor de training, pentru a fi la zi cu noutatile:
https://totalquant.com/training/

Echipa totalquant va ureaza sarbatori fericite si la multi ani!