Curs Tableau Desktop – Nivel Mediu (22-23 Noiembrie)

Descriere Curs – Tableau Desktop Nivel Mediu

Acest curs se adreseaza utilizatorilor Tableau Desktop care stapanesc deja conceptele de baza Tableau si au o experienta de 1-3 luni. Vom presupune ca stiti sa faceti chart-uri de baza si sunteti familiari cu interfata vizuala a Tableau Desktop.

Cursul este bazat pe exemple din ce in ce mai variate. Vom folosi pentru reprezentare sursa de date Tableau Global Store, dar si date despre Romania sau date globale. Pe parcursul cursului vom discuta despre functionalitati avansate legate de performanta, calcule complexe, mapping sau dashboard drill-down.

Continutul programului: In cele doua zile de curs veti invata sa intelegeti datele prin vizualizare grafica si sa creati rapoarte complete si interactive.

La finalul acestui curs veti reusi sa:

  • Creati calcule complexe: aritmetice, agregari, parametri, calcule la diferite niveluri de detaliu (LOD – Level of Detail), calcul tabelar (TC – table calculation), forecast si modele analitice.
  • Realizati diferite tipuri de vizualizari complexe: Waterfall Chart, Bump chart, Pareto Chart, Box Plots, Forecast, Clustering;
  • Reprezentati date pe harta si sa folositi tehnici avansate pentru introducerea geolocatiilor noi, folosirea altor harti decat cea de baza (de exemplu: planul unui depozit);
  • Creati dashboard-uri interactive cu evidentierea metodelor de drill-down si navigare de la o vizualizare la alta.
  • Stapaniti concepte precum: prioritatile filtrelor, data blending/joining, optimizari.

Pretul cursului: EUR 449Leave a Reply